Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 juni 2020 | 14:55

Disney+ har inte lagt produktionen av "Obi-Wan Kenobi"-serien på is

För några månader sedan såg läget dystert ut för den efterlängtade tv-serien, men seriens producent och regissör målar nu upp en mer positiv bild.
I januari så rapporterade vi om att den kommande "Obi-Wan Kenobi"-serien, med Ewan McGregor i huvudrollen, hade stött på problem och att produktionen verkade ha lagts på is "på obestämd tid". CB rapporterar däremot nu att Deborah Chow ("Star Wars: The Mandalorian"), som både producerar och regisserar den nya serien, har bekräftat att det fortfarande arbetas på serien. 
 
Under en "Star Wars: The Mandalorian"-panel tillsammans med Taika Waititi, som då skämtade att han redan hade spelat in och var klar med sin kommande Star Wars-film - så svarade Chow med att "vi har lite mer än så kvar, men vi är fortfarande i produktion" angående sin "Obi-Wan Kenobi"-serie. Den nya serien förväntas utspela sig någon gång mellan Star Wars-filmerna "Star Wars: Episode III - Mörkrets hämnd" och "Stjärnornas krig".
 
Även McGregor har efter rapporteringen i januari gått ut och försökt lugna ned oroliga fans med att den planerade inspelningen av serien hade varit satt till augusti men flyttats fram till början av 2021. Detta var däremot ett beslut som togs innan pandemin drog in över världen, vilket gör att Chows uttalande förhoppningsvis betyder att man fortfarande planerar att dra igång inspelningarna i början av 2021.
 

Läs också: Klart: Disney Plus kommer till Sverige i september

 
Är du fortfarande sugen på att se en tv-serie om Obi-Wan Kenobi? Kommentera gärna nedan!
| 8 juni 2020 14:55 |