Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 april 2013 | 03:01

Dinosaurie åt upp manus till "Jurassic Park 4"

Den länge fördröjda fortsättningen på "Jurassic Park"-sagan har just hittat sin regissör, men råkar ut för nästa bakslag.

Colin Trevorrow ("Safety Not Guaranteed") står redo att ta över Michael Crichtons och Steven Spielbergs arv. Men den planerade inspelningen i sommar skjuts nu på framtiden, då teamet råkat ut för en oväntad olycka. En baby-velociraptor har helt enkelt mumsat i sig den enda kopian av manuset.

Manusförfattarna Rick Jaffa och Amanda Silvers laptop, med storyn för "Jurassic Park 4" så gott som klar, råkade ut för detta missöde när duon besökte Spielbergs studio Amblin Entertainment i helgen. Där är man sedan år 2007 igång med att föda upp några av de dinosaurier som ska användas i den kommande filmen. En av dessa rymde från sin bur och blev uppenbarligen sugen på en MacBook Pro, varpå Bobby som han heter hann tugga sönder stora delar av hårddisken skriver Deadline. 

- Det har brustit i våra rutiner, men ingen kom till skada. Det värsta är nu dessvärre att Amanda och Rick får göra om mycket av sitt arbete, säger producenten Frank Marshall till sajten.

Till skillnad från dinosaurierna i filmtrilogin är Amblins skapelser genetiskt modifierade för att inte attackera människor. De kommer dock att dresseras av Hollywoods bästa djurskötare för att agera lika trovärdiga rovdjur som deras förhistoriska förfäder, i filmen... som nu dessvärre kan missa biopremiären nästa sommar.

Baby-raptorn Bobby mår bra trots sin något ovanliga måltid.

Obs! Den här nyheten var ett av våra aprilskämt.

| 1 april 2013 03:01 |