Film

Skribent

Thomas Linnaeus

22 maj 2023 | 13:30

Digitalpremiär: Adam Drivers dinosaurieaction finns nu att se hemma

Actionrullen “65” från manusförfattarna av “A Quiet Place", finns nu att köpa digitalt.
Adam Drivers “65” släpptes på bio i mars och redan nu kan du köpa dinosaurierullen på VOD. Här återvänder manusförfattarna Scott Beck och Bryan Woods, efter "A Quiet Place", och regisserar en resa genom tid och rum där de blandar dinosaurier och sci-fi till en actionfylld och spektakulär historia.
 
Driver axlar rollen som hjälten Mills. Han lever tillsammans med sin fru och dotter på den avlägsna planet Somaris. Tyvärr är dottern sjuk och Mills måste ge sig iväg på riskfylld tvåårig rymdexpedition - för att kunna bekosta hennes behandling. Men under färden tar hans skepp skada av ett oväntat asteroidfält och han tvingas nödlanda. Det här visar sig dock vara en planet där dinosaurier fortfarande lever.
 
 
Annika Andersson på MovieZine gillade filmen och skrev att: “65” må inte vara på samma nivå som “A Quiet Place” men den har många visuellt mäktiga sekvenser och överraskningarna håller uppmärksamheten. En perfekt helgrulle för en enkel och kravlös biokväll”.
 
Så passa på och utforska denna science fiction-rulle som tar dig med på en resa tillbaka till urtiden. “65” finns nu att köpa på VOD-tjänster såsom SF Anytime, Blockbuster och iTunes.
| 22 maj 2023 13:30 |