Film

Skribent

Thomas Linnaeus

4 juni 2023 | 10:00

Nu kan du se actionfilmen där Bruce Willis gör sin sista filmroll

“Assassin” blev den sista filmen för actionstjärnan och nu finns den att se på olika VOD-tjänster.
För över ett år sedan meddelade familjen till Bruce Willis att stjärnan diagnostiserats med afasi och demens. Willis har gått i pension och slutat med skådespeleriet. Den sista filmen för skådespelaren blev “Assassin” och nu har den släppts på olika VOD-tjänster i Sverige.
 
“Assassin” är en actionfylld science fiction-film som handlar om mikrochip. Här får vi se Willis som Vallmora, en högt uppsatt militär som tillsammans med sitt team tagit fram en teknik som gör att man kan kontrollera andras hjärnor. Agenter kan via chippet ta över kontrollen på en person och utföra olika farliga uppdrag.
 
 
Tyvärr har Willis senaste åren varit med i riktigt usla filmer och “Assassin” skiljer sig inte från mängden. På Rotten Tomatoes har filmen i skrivande stund 10 av 100 och recensenterna verkar vara övertygade om att filmen helt enkelt inte håller.
 
“Willis är själv bra i sin sista film, och den har en intressant historia, men dess låga budget sänker den” skriver Common Sense Media. “En ologisk och tråkig film som inte ens blir spännande när den växlar upp till actionläge” meddelar Flickering Myth.
 
Tråkigt avslut för en så legendarisk skådespelare som Bruce Willis med andra ord. Men vill du se stjärnan i sin sista roll kan du se “Assassin” på olika VOD-tjänster såsom SF Anytime, Blockbuster och iTunes.
| 4 juni 2023 10:00 |