TOPP 10

Skribent

MovieZine

27 september 2023 | 14:45

Filmtoppen vecka 39: "Barbie" regerar även på streaming

Digifilmlistan visar Sveriges mest sedda filmer just nu. Här hittar du de 10 bäst säljande digitala köp- och hyrfilmerna under veckan som gått.
Varje vecka summerar Digifilmlistan de mest sedda filmerna på digitala tjänster (video-on-demand). Listan baseras på de filmer som flest har köpt och hyrt i Sverige under den senaste veckan. Den bygger på siffror från SF Anytime, Viaplay Store, Blockbuster, Allente, Google Play med flera.
 
Sommarens storfilm "Barbie" går fortfarande starkt på bio. Mer än två månader efter premiär ligger Greta Gerwigs rosa komedi på andraplatsen på svenska biotoppen. Det är inte klart varför man beslutade att släppa den digitalt så snabbt, men visst gör den succé även på VOD. "Barbie" går än så länge bara att köpa, för cirka 199 spänn, men tar självsäkert över tronen på den digitala topplistan.
 
Andra filmer som är populära bland svenskarna just nu: komedin "No Hard Feelings" med Jennifer Lawrence, den tionde "Fast & Furious"-filmen och hajskräckisen "Meg 2" med Jason Statham.
 

Filmtoppen vecka 39

 
1. Barbie
2. No Hard Feelings
3. Fast X
4. Meg 2: The Trench
5. Indiana Jones and the Dial of Destiny
6. Super Mario Bros. Filmen
7. Hypnotic
8. Transformers: Rise of the Beasts
9. The Ritual Killer
10. Hotell Transylvanien 4
 
 
Vilken av filmerna på topplistan är din favorit? Kommentera nedan.
| 27 september 2023 14:45 |