Film

Skribent

Mats Karlsson

5 juni 2013 | 00:01

DiCaprio kan bli skurken i "The Secret Service"

Ryktas vara i förhandlingar om skurkrollen i filmatiseringen av Mark Millars serieroman.

I mars stod det klart att Matthew Vaughn regisserar filmatiseringen av Mark Millars serieroman "The Secret Service" och i april hittade man superagenten, som blev Colin Firth. Nu rapporterar skvallerblaskan The Sun (via Comic Book Movie) att ingen mindre än Leonardo DiCaprio är i förhandlingar om att bli filmens skurk.

- Leo är den perfekta skurken. Seriefilmatiseringar förknippar man inte med honom, men detta skulle passa perfekt, säger en källa till tidningen.

Eftersom det är The Sun får man ta detta påstående med en nypa salt, men även en blind höna hittar utgången till slut. Trots att DiCaprio inte gärna beblandar sig med seriefilmatiseringar är det faktiskt inte helt otänkbart att han gör det, speciellt med tanke på att hans schema är väldigt tomt efter "The Wolf of Wall Street".

Däremot meddelade DiCaprio i januari att han planerade att ta en lång paus från skådespeleriet, men samtidigt har DiCaprio JFK-thrillern "Legacy of Secrecy" som David O. Russell ska filma framöver. Med andra ord återstår det att se hur den gode DiCaprio gör.

| 5 juni 2013 00:01 |