Film

Skribent

Daniel Feldt

6 maj 2010 | 13:44

Detaljer kring Rian Johnsons "Looper"

För några dagar sedan skriv vi att Jospeh Gordon-Levitt var aktuell för två filmer, bland annat Rian "Brick" Johnsons kommande sci-fi-rulle "Looper". Gordon-Levitt medverkade i Rians utmärkta debutfilm "Brick".

Den tidigare rapporteringen kring "Loopers" handling var dock felaktig och Rian Johnson har nu gått ut med korrekta detaljer kring handlingen via en Q&A med Cinematical.

De korrekta detaljerna kring "Looper" är att det är en science-fiction-film som utspelar sig i en nära framtid. Tidsresor existerar inte ännu men är bara decennier från att uppfinnas. Handlingen kretsar kring en grupp mördare (Loopers), som arbetar för ett brottsyndikat längre fram i framtiden. Cheferna skickar byten, bakbundna, tillbaka i tiden till gruppen med Loopers och deras uppgift är att döda dem och göra sig av med kroppen. Ett enkelt system då människorna försvinner från framtiden till en tid då de inte ens existerat. Men komplikationer tillstöter.

Som fan av både "Brick" och förra årets "The Brothers Bloom" så är jag ruggigt sugen på att se vad Rian Johnson kan göra med "Looper" och dess handling. Att en så begåvad kille som Joseph Gordon-Levitt är aktuell för en roll gör inte saken sämre.

Ta en titt hos Cinematical för att läsa hela Q&A:n med Rian.

| 6 maj 2010 13:44 |