Film

Skribent

Andreas Samuelson

16 januari 2023 | 15:00

Det snackas om ”Prey 2” enligt huvudrollsinnehavaren

Amber Midthunder, som spelade huvudrollen i fjolårets populära ”Rovdjuret”-prequel avslöjar att det pratas om en ny film.
”Prey” blev en av fjolårets mest populära skräckfilmer, både bland kritiker och publik varav många ansåg att det var den bästa ”Rovdjuret” sedan 1987 års original. Midthunder, som tidigare medverkat i ”Hell or Highwater” och ”The Ice Road”, fick ett ordentligt genombrott som Comancher-krigaren Naru som kämpar mot det utomjordiska monstret.
 
Stjärnan berättade nyligen i en intervju med Variety att det pratas om en ny uppföljare och hon är mer än villig att återvända i rollen som Naru:
 
- Jag har inga nyheter att ge. Det här är inget annonserande men jag säger inte heller att det inte är det. Vi pratar hela tiden om mycket grejer och det här är en av de mer troliga och jag är redo. Jag älskade den upplevelsen. Jag älskar den filmen. Och jag skulle gärna se, du vet, var mer vi kan ta det.
 
Med tanke på filmens såväl popularitet som kvalité i intensiv action och spänning, men även Midthunders imponerande insats så är det mer än troligt att vi får se Naru och Rovdjuret i ännu en filmisk fight - och det är något att se fram emot.
| 16 januari 2023 15:00 |