Film

Skribent

MovieZine

5 juli 2020 | 18:00

Det finns en ny favorit till rollen som James Bond

Hans namn är Norton… James Norton.
Den kommande Bondfilmen ”No Time to Die” (biopremiär i höst) är bekräftad att bli Daniel Craigs sista. Naturligtvis har spekulationerna gått vilda i vem som ska ta över den ikoniska 007-rollen.
 
Under senaste åren har vi hört namn som Idris Elba och Henry Cavill nämnas som tänkbara kandidater. Men nu har ännu en utmanare dykt upp - och han klär bevisligen rätt bra i smoking.
 
 
Skådespelaren James Norton - senast bioaktuell i dramathrillern "Mr. Jones" - har just nu lägst odds enligt Sunday Express. Den 34-årige britten, känd från tv-serier som ”Happy Valley” och ”McMafia”, slår därmed den tidigare favoriten Sam Heughan (”Outlander”). 
 
- Det är galet... Bisarrt och rätt smickrande att ens bli omnämnd, men förutom det? Bara spekulationer, svarade Norton tidigare i år angående Bond-ryktena.
 
Utmanarna: Sam Heughan och Richard Madden.
 
Tom Hiddleston, Richard Madden och Tom Hardy är också med i matchen, iallafall om du tänkt satsa pengar på den blivande 007. För vilka skådespelare som finns med på Bond-producenternas eventuella önskelista är en välbevarad hemlighet.
 
Vem skulle du helst vilja se ta över som James Bond?
| 5 juli 2020 18:00 |