Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 juni 2015 | 16:00

Vi har en ny Bond-kandidat

Britterna hoppas att "Homelands" Damian Lewis ska ta över agentrollen.
Vem ska ta över som 007? Den eviga frågan som fortsätter att skapa debatt bland världens filmfans och Bondälskare. Daniel Craig syns snart i sin fjärde film, och ska enligt rykten bara göra en femte innan han är klar. Det kanske inte är dags att hitta en ersättare riktigt än, men hur som helst - en ny favorit är i stan. 

Enligt medier som Variety kan det bli Damian Lewis som tar över. Det kommer inte från någon hemligstämplad information, snarare är det brittiska bettingbolag som satt låga odds på Lewis. Han är nu en populärare Bond-kandidat än Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill och Michael Fassbender, som alla tidigare förekommit i Bond-spekulationer.

Vad som kan tala emot honom är åldern. Damian Lewis är redan 44 år gammal, medan de flesta som klivit in i James Bonds kostym gjorde det när de var mellan 30 och 40 år - Roger Moore, 45, var undantaget. 

Ifall du inte sett tv-serien "Homeland", hans mest kända roll, så har skådespelaren synts i en lång rad filmer som "Drömfångare", "Stormbreaker" och senaste versionen av "Romeo & Juliet".
| 17 juni 2015 16:00 |