Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

15 september 2017 | 15:00

"Det" får 15 minuter längre Director's Cut-version

För hardcore-fansen och för de som vill se en förlängd "väldigt rolig" scen.
Att säga att det går bra för Andres Muschiettis "Det" är lite som att säga att det finns sand i Sahara. Det är nämligen en grov underdrift. Häromdagen kunde vi rapportera exakt hur bra det faktiskt har gått hittills, och med den rapporten i åtanke är det kanske inte så konstigt att Warner Bros. vill hitta på något extra lagom till att filmen släpps på Blu-ray framåt jul.
 
I en intervju med Yahoo avslöjade nämligen Muschietti att filmen kommer att släppas tillsammans med en Director's Cut-version som kommer att vara cirka 15 minuter längre än originalet. Han var annars relativt förtegen kring vad som kommer att ingå i den nya versionen, även om en speciell scen hade varit extra svår att klippa bort från bioversionen:
 
- Det finns en fantastisk scen, det är lite av en payoff för Stanley Uris historia på bar mitzvahn där han håller ett oväntat tal. Han beskyller helt enkelt alla vuxna i Derry för stadens historia av dödliga "olyckor" och försvunna barn. Kanske blir det så att den scenen kommer att vara med i Director's Cut!
 
Han beskrev också en annan scen som kanske kommer med, som visar hur gänget i Losers Club försöker peppa upp sig själva för att våga hoppa från en hög klippa ner i vattnet nedanför:
 
- Efter att de har försökt äga varandra så urartar det hela till någonting riktigt konstigt och irrelevant men det är så roligt. Jack Grazer, som spelar Eddie, gör något som är helt komplett galet.
 
| 15 september 2017 15:00 |