Film

Skribent

Alexander Dunerfors

9 april 2013 | 14:01

"Det blir ingen Hellboy 3"

Serietidningens skapare Mike Mignola verkar säker på sin sak.

Vi är många som väntar på att få se mer av den sympatiske röde hjälten Hellboy, som Guillermo del Toro filmat två gånger. Trots hyfsade framgångar på bioduken och riktigt goda recensioner, har de haft svårt att komma till skott en tredje gång. Nu föreslår Mike Mignola att vi glömmer hela projektet.

Mike Mignola, mannen bakom serietidningsförlagan, berättar i en intervju om sitt kommande seriealbum att han inte räknar med en tredje film när han skissar på Hellboys fortsatta uppdrag.

- Jag får ständigt förklara för folk att det inte blir någon "Hellboy 3", säger han till Comic Book Resources.

Men än kan det finnas hopp i horisonten. Förra året förklarade regissören att han och Ron Perlman ska försöka knyta ihop säcken med en tredje och sista film. Nu hänger det bara på att skramla ihop finansieringen, runt 130 miljoner dollar behövs för att ge publiken den storslagna final de hoppas på.

"Hellboy" från 2004 kostade 66 miljoner att spela in, och drog in 99 miljoner dollar världen över. "Hellboy II: The Golden Army" kom två år senare, kostade 85 miljoner dollar och tjänade ihop 160 miljoner världen över.

Tror du att det någonsin kommer en tredje film om Hellboy? Kommentera nedan.

| 9 april 2013 14:01 |