Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 juni 2018 | 23:30

Det är officiellt: Netflix räddar "Lucifer" och beställer en säsong 4

Efter nästan en månads väntan har "Lucifer"-fansens önskan äntligen slagit in.
Nyheten bekräftades för en knapp timma sedan via seriens officiella Twitterkonto (som nu behöver fundera på ett namnbyte); "Lucifer" har återuppstått från de nedlagda seriernas egna helvete.
 
Vi rapporterade för bara några dagar sedan att skaparna bakom "Lucifer" satt i tidiga förhandlingar med Amazon Prime, vilket redan hade lyft några av fansens förhoppningar om att en revival var möjlig. Netflix som redan satt på de internationella rättigheterna för "Lucifer" kontrade då med att beställa en fjärde säsong själva.
 
 
"Lucifer" blir i och med flytten till Netflix, som nu officiellt har beställt en fjärde säsong, den tredje serien att återupplivas på väldigt kort tid. "Brooklyn Nine-Nine" lades, precis som "Lucifer", ned av FOX men hittade redan inom loppet av ett dygn ett nytt hem hos konkurrenten NBC. Syfy lade samma dag ned den kritikerrosade sci-fi-serien "The Expanse", som häromveckan räddades av Amazon Prime.
 
Av de serier som lades ned i samma veva är ABC:s "Designated Survivor" fortfarande inte räddad. Även om fans också där har gjort sitt bästa för att få någon konkurrent att plocka upp serien med en ytterligare säsong. Med tanke på de interna problem den serien har haft, med fem showrunners på bara två säsonger, verkar det nu som om fansen får finna sig i nedläggningen.
 
Kommer du att ge den fjärde säsongen av "Lucifer" en chans på Netflix? Kommentera gärna nedan!
| 15 juni 2018 23:30 |