rykte

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

19 oktober 2016 | 11:00

Dessa inspelningsplatser skapar teorier om nya allianser i "Game of Thrones" nästa säsong

Nästa vecka börjar inspelningen på några spanska stränder. Kan ryktena om denna nya allians stämma?
Visst känns vintern lång innan vi får återse "Game of Thrones", men HBO är i full gång med att spela in scener till nästa års avsnitt. Nästa vecka påbörjas en inspelning i Spanien och den spanska fansajten Los Siente Reinos (genom Winter Is Coming), som vet hur dessa inspelningsplatserna ser ut, har sina teorier om vad detta kan avslöja om säsong 7 och dess nya allianser.

Medan sajten förut trodde att de tre olika baskiska stränderna skulle vara del av olika scener, är de mer övertygade om att de olika platserna i själva verket kommer att se ut som en enhetlig miljö på skärmen.

I den senaste säsongen seglade Daenerys äntligen västerut med sina drakar för att grilla de återstående medlemmarna av familjen Lannister, men efter nya rykten som har börjat träda fram från de som jobbar med att förbereda de spanska inspelningsplatserna verkar det som att hon kommer att stanna till på vägen innan hon når King's Landing.

Ryktet säger att scenerna kommer att utspela sig vid Targaryens gamla hem, Dragonstone. Sajten har hört att Kit Harington (Jon Snow) kommer närvara vid inspelningen, vilket överensstämmer väl med den senaste säsongens avslöjande att Jon Snow är till hälften Targaryen. Det verkar oundvikligt att han och Daenerys kommer att mötas så småningom och om ryktena visar sig stämma, blir det redan i säsong 7. Som nyutnämnd King in the North verkar det rimligt att han skulle vilja sluta en allians med en stor armé.

När inspelningarna vid de tre spanska stränderna drar igång nästa vecka är det möjligt att smygfotade bilder börjar dyka upp på nätet som antingen bekräftar eller motbevisar dessa rykten - om inte HBO har lärt sig en läxa sedan förra gången, då någon lyckades plåta den förmodat döda Jon Snow livs levande med ett svärd i luften på inspelningsplatsen.

Låter ryktena rimliga i dina öron? 
| 19 oktober 2016 11:00 |