Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 november 2018 | 21:45

Den första kvinnliga doktorns tid i "Doctor Who" kan snart vara över

Det verkar tyvärr inte som att den historiska värvningen av Jodie Wihttaker, i huvudrollen som dokton, kommer att resultera i långvarig version.
Comicbook har nämligen rapporterat om att seriens showrunner, Chris Chibnall och BBC kommer överens dåligt om seriens framtid. BBC vill att det ska hinna släppas tio nya avsnitt av "Doctor Who" om året, något Chibnall menar att han inte hinner leverera.
 
Det verkar därför som att Chibnall funderar på att lämna serien efter inspelningarna under 2019. Jodie Whittaker, den första kvinnan i huvudrollen som doktorn i "Doctor Who", har arbetat med Chibnall sedan de gjorde "Broadchurch" tillsammans - och hon förväntas därför också att lämna serien om Chibnall väljer att göra det.
 
Uppgifterna har i nuläget inte bekräftats av BBC. Men vi kommer givetvis hålla er uppdaterade om Whittakers framtid i den hyllade långköraren "Doctor Who"
 
Har du haft möjlighet att ge den nya säsongen en chans ännu? Kommentera gärna nedan om du tycker att Whittaker passar i rollen!
| 22 november 2018 21:45 |