Film

Skribent

Alexander Svensson

24 januari 2024 | 19:00

"Deadpool 3" är äntligen färdiginspelad - Ryan Reynolds visar upp ny bild

Reynolds vill även tacka alla som arbetat på filmen för att de kämpat mot såväl strejken som Hugh Jackman.
Efter många om och men är “Deadpool 3” nu äntligen färdiginspelad. Filmen började spelas in redan i maj förra året, men produktionen sattes på paus under SAG-AFTRA-strejken i Hollywood. Efter strejken kom man igång igen, och drabbades då istället av att folk läckte bilder från inspelningen. Huvudrollsinnehavaren Ryan Reynolds svarade snabbt med att "läcka" egna bilder som han påstod var från filmen.
 
Men nu är inspelningen äntligen över! Detta enligt Ryan Reynolds som via ett inlägg på X bekräftar att filmen är färdiginspelad. Han passar också på att tacka alla som arbetat hårt på den, samt dela en bild på Deadpools… underkropp? Hela inlägget kan ses här nedan: 
 
 
“Deadpool 3” regisseras av Shawn Levy (“Free Guy”), och förutom Reynolds så återvänder även Hugh Jackman, Morena Baccarin och Brianna Hildebrand till sina roller som Wolverine, Vanessa och Negasonic Teenage Warhead respektive. Marveldebuterar gör Emma Corrin (“The Crown”) och Matthew Macfadyen (“Succession”). Premiärdatumet är den 26 juli.
| 24 januari 2024 19:00 |