Film

Skribent

Viktor Jerner

12 april 2017 | 20:50

Efterlängtade "Deadpool 2" har äntligen hittat sin Cable

Josh Brolin tar sig an rollen som the Merc with a Mouths älskade vapendragare.
Det snackades ett tag om namn som Michael Shannon, David Harbour, Brad Pitt och Stephen Lang, men nu står det äntligen klart vem som tar sig an rollen som Cable – både älskad och hatad vapendragare till Deadpool tillika Scott Summers (Cyclops) son – i David Leitchs kommande "Deadpool 2". Enligt uppgifter från The Hollywood Reporter är det Josh Brolin – känd från bland annat "No Country for Old Men", "Guardians of the Galaxy" och "Sicario" – som kommer stå vid Ryan Reynolds sida i den hett efterlängtade uppföljaren nästa år.
 
Cable och Deadpool. 
 
Jag är personligen inget jättefan av "Deadpool" men Josh Brolin är en fantastisk skådespelare så hur man än vänder och vrider på det här är det en stor seger för projektet. The Hollywood Reporter rapporterar också att han har skrivit på ett kontrakt på minst fyra filmer, så han lär vara en del av den här världen en lång tid framöver. För oss som hellre ser honom pyssla med annat är det dock lite oroväckande att han nu både är djupt involverad i MCU (Marvel Cinematic Universe) som Thanos och nu det här. 
 
Som meddelat tidigare så dyker även karaktären Domino upp i "Deadpool 2" och spelas av Zazie Beetz. Utöver Reynolds så återvänder även Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) och Stefan Kapicic (Colossus) från föregångarens cast. Filmen har premiär någon gång under 2018.
 
Tyck till! Vad tycker ni om Josh Brolin i rollen som Cable? 
| 12 april 2017 20:50 |