Serie

Skribent

Matilda Klinga

23 december 2016 | 21:00

De tre bästa julavsnitten med "Vänner"

Den otroligt populära tv-serien om sex vänner i New York har under 10 säsonger hunnit fira jul flera gånger. Vi har valt ut de tre bästa julavsnitten av "Vänner".
Vi har fått fira jul med dem flera gånger under hela tio säsonger. Här nedan följer de tre bästa avsnitten med jultema. 

Säsong 2, avsnitt 9: "The One with Phoebe's Dad"

Phoebe har fått reda på var hennes pappa bor och bestämmer sig för att träffa honom. Hon är dock väldigt nervös och sitter i bilen utanför hans hus hur länge som helst. Chandler och Joey sitter med i bilen för att de sedan ska åka och köpa julklappar. De hinner inte till något varuhus så de köper vännernas julklappar på bensinstationen när Phoebe har stannat för att tanka. 

Julklapparna de köper är skrattretande och vännernas ansiktsuttryck är inte särskilt roade. Ross får två burkar läsk, Rachel får torkarblad (hon har inte ens en bil), Phoebe får toalettskydd och Monica får kondomer. 

Se för er själva hur tokigt det blir i klippet nedan. 


Säsong 6 avsnitt 10: ”The One with the Routine”

Ross och Monica älskar TV-programmet ”Dick Clark’s New Year´s Rockin Eve” som de har tittat på varje år sedan de var barn. Joeys rumskompis Janine är dansare och fick i uppdrag att delta i programmet, så hon bjöd med sig de tre vännerna. Monica och Ross har en löjlig dansrutin från skoltiden. De är övertygade om att den är riktigt bra och kan inte låta bli att utföra rutinen.   



Samtidigt letar Phoebe, Rachel och Chandler efter Monicas julklappar. Varje år tjuvkikar de på vad hon har köpt till dem, Chandler försöker stoppa dem men blir övertalad att leta han med. 

Dansen är otroligt fånig och det är väldigt svårt att hålla sig för skratt. Ett avsnitt som innehåller många riktigt komiska scener. 

Säsong 7 avsnitt 10: "The One with the Holiday Armadillo"

Ross vill lära sin son Ben om Hanukkah men han är bara intresserad av att träffa jultomten. Då bestämmer sig Ross för att hyra en tomtedräkt för att fånga sin sons intresse. Alla dräkter är dessvärre uthyrda så istället klär han ut sig till bältdjur. 



När Chandler kommer in som jultomten blir Ben mer intresserad av honom. Bältdjuret och tomten visar för Ben att de är vänner först då börjar han lyssna på vad Ross har att säga. Avsnittet bjuder på många skratt och så fort man får syn på Ross är det svårt att hålla masken. 

Alla tre avsnitt behandlar julen på ett komiskt sätt och man tröttnar aldrig på dem. "Vänner" är en sådan serie som man kan se hur många gånger som helst, det finns alltid någonting i avsnitten som man inte kommer ihåg. 

Vilket är ditt favorit julavsnitt av "Vänner"?
| 23 december 2016 21:00 |