Film

Skribent

Mats Karlsson

13 mars 2014 | 00:01

De kan få huvudrollen i "Star Wars: Episod VII"

Här är de fem skådespelarna som regissören J.J. Abrams väljer emellan.

Äntligen börjar det hända saker i galaxen. Nu har Variety fått reda på vilka fem skådespelare som är aktuella för huvudrollen i den emotsedda "Star Wars: Episod VII". De är Ed Speleers ("Downton Abbey"), John Boyega ("Attack the Block"), Jesse Plemons ("Breaking Bad"), Matthew James Thomas ("About a Boy") och Ray Fisher (teaterskådis).

Dessa fem skådespelare toppar listan över skådespelare som är tänkt att spela Jedi-lärlingen i J.J. Abrams "Star Wars: Episod VII". Variety vill samtidigt påpeka att en del källor säger att sökandet efter rätt skådespelare pågår fortfarande.

Man passar även på att ge en förklaring till varför sökandet har tagit så lång tid. Personer i högt uppsatta positioner har varit ute efter en skådespelare med en annan etnicitet än de tidigare kaukasiska huvudrollerna. Abrams har också tidigare sagt att han vill ha en mix i rollbesättningen. Det anges som förklaring till varför skådespelarna David Oyewolo och Michael B. Jordan har provspelat för filmen.

Tidigare har vi rapporterat om Adam Driver som är tänkt att bli skurken i "Star Wars: Episod VII" och att Carrie Fisher, Harrison Ford och Mark Hamill förväntas komma tillbaka. Men än så länge har Lucasfilm inte bekräftat detta.

"Star Wars: Episod VII" får premiär 18 december 2015.

| 13 mars 2014 00:01 |