SPONSRAT

Skribent

Annons

20 september 2017 | 15:00

Vi listar 7 hetaste spelen på rea just nu

Att spännande tv-spel släpps med jämna mellanrum vet vi, men det kanske inte är så roligt att slänga ut 600 kronor varenda gång en ny titel släpps. Därför listar vi nedan sju schyssta spel som just nu finns på rea.
Artikeln är reklam för Spelbutiken.se och innehåller annonslänkar.
 
Alla är vi olika när det kommer till vårt spelande, alla har vi olika smaker på spel. Vissa gillar tävlingsinriktade multiplayer-spel medan andra föredrar singleplayer-spel med en gripande story. Nedan listar vi sju blandade spel som finns på rea just nu och som vi rekommenderar att spela. Vi dyker direkt in!
 
 

7. Call of Duty: Infinite Warfare

 
Just nu kanske många av oss väntar på det kommande Call of Duty: WWII som ska gå tillbaka till rötterna i Andra Världskriget men vi känner ändå att det är värt att nämna Infinite Warfare, för priset. Muliplayer-delen i spelet är inte mycket olikt från de senaste COD-spelen förutom några nya aspekter. Däremot förvånande nog är singeplayer-delen ganska bra. Det finns en bra idé bakom allt skjutande som är värd att utforska, i alla fall för 178 kr.
 
 

6. Mortal Kombat XL

 
Fighting när det är som bäst, och som mest brutalt. Anledningen till att vi har Mortal Kombat X med på listan är för att de delvis har mulitplayer men också är ett utav de få spel som tillåter dig att kunna spela hemma i soffan med en vän på samma skärm. Att kunna umgås med vän och dela en kul upplevelse ihop istället för över nätet är nästan sällsynt idag. Plus att i XL-utgåvan kan du spela som (utöver de vanliga karakäterna) Xenomorph från Alien, Leatherface, Triborg och Bo'Rai Cho, Predator, Jason Voorhees, Tremor, Tanya och Goro. Spelet finns på rea just nu för bara 184 kr.
 
 

5. Doom

 
Doom var ett av de spelen som jag minns bäst från min barndom, jag tror vi alla spelade gamla goda Doom under 90-talet. När Doom 3 släpptes tog spelet en riktning in på skräck vilket fungerade utmärkt. I senaste Doom som vissa kallar för "Doom 4" är du tillbaka på Mars för att infiltrera Union Aerospace Corporations forskningslabb och stoppa utbrottet av demoner, genom att döda allt i din väg. Doom ligger just nu på 179 kr.
 
 

4. Deus Ex: Mankind Divided

 
Fortsätt spela som Adam Jensen och hans jakt på sanningen bakom de augmenterade och en stor mörkläggning. Samtidigt dyker ett nytt hot upp och du får ett framtida Prag som din öppna lekplats. Förra Deus Ex, Human Revolution var otroligt underskattat och jag rekommenderar att testa nya Mankind Divided, du får en ordentlig genomgång i början på tidigare händelser. Spelet finns tillgängligt för 118 kr på rean.
 
 

3. Bioshock: The Collection

 
Bioshock, Bioshock 2 och Bioshock Infinite plus alla DLC:er samlat och remastrat på ett och samma ställe? Ja tack! Bioshock är bland de mest intressanta spelen där ute, med en otroligt bra konstruerad handling. För er som spelat de tidigare är det dags att återbesöka Rapture och Columbia. För er som aldrig spelat Bioshock tidigare så rekommenderar jag er starkt att göra det, ni kommer inte bli besvikna. Hela samlingen finns köpa för 323 kr
 
 

2. Dishonored 2

 
Första Dishonored var något speciellt, en klassisk hämnd-saga men samtidigt driven av konsekvenser kring ens handlingar. I en snygg fantasivärld där det är upp till en själv vad för slags person man vill vara. Dishonored 2 följer samma spår men nu ännu snyggare, du kan även tidigt i spelet välja om du vill spela som Corvo Attano från första spelet eller Emily Kaldwin som inte är så liten längre. Båda karaktärerna bjuder på sin egna storyline samtidigt som de följer spelets huvudhandling. Dishonored 2 har just nu reapriset 198 kr.
 
 

1. Batman: A Telltale Game Series

 
Telltale gör några av de bästa storydrivna spelen som finns, där handlingen skräddarsys efter dina egna val och allt har olika konsekvenser. Deras tidigare titlar så som "The Walking Dead", "Game of Thrones" och "A Wolf Among Us" är något man inte får missa. Men just den här gången valde de att ta sig an The Dark Knight och Telltale ger oss en stark berättelse om Batman och hans kunskaper inom dektetivarbete. Missa inte det här fantastiska spelet, på rean just nu för 178 kr.
 
Andra spel på rean som är värda att nämna är "Bloodborne", "GTA V", Mafia 3, Skyrim, Assassin's Creed: The Ezio Collection och Metro Redux. Spelen finns tillgängliga på Xbox One och Playstation 4. 
 

Kolla in hela rean på Spelbutiken.se

| 20 september 2017 15:00 |