Serie

Skribent

Matilda Klinga

27 december 2016 | 11:30

Här är de 3 TV-serier som laddats ner mest under året

I slutet av varje år så görs det massor av listor av de populäraste TV-serierna och filmerna. Något som man däremot inte läser om så ofta är de serier som folk tittar på olagligt.
"Game of Thrones", "The Walking Dead" och "Westworld" är de tre TV-serier under 2016 som är mest olagligt nedladdade skriver Screenrant. Informationen har samlats in genom statistik från Torrent-program. 

Att första platsen har gått till "Game of Thrones" är ingen överraskning eftersom den länge har varit en otroligt populär serie. "The Walking Dead" är också en mycket omtyckt serie som har funnits länge, första avsnittet sändes 2010. "Westworld" däremot är en nykomling som började sändas i år där den vilda västern möter Sci-fi. Serien har redan fått tre Golden Globe nomineringar. 

Rapporten visar inte vart de som laddar ned kommer ifrån så vi vet inte om serierna är tillgängliga där de bor eller inte. Man kan ju gissa att de inte har tillgång till tjänster som visar serierna och att det är därför de laddar ned, men man vet ju inte säkert. TV -och filmindustrin har länge haft problem med piratkopiering och det ser ut som att man måste göra mycket mer för att få bukt på problemet. 
| 27 december 2016 11:30 |