Serie

Skribent

Hampus Haglund

5 december 2015 | 17:00

DC:s ”Legends of Tomorrow” verkar bli härligt flippad

Det finns inte en enda tråkig sekund i den nya trailern.
Superhjältegäng är verkligen på modet. Både film och TV väljer att para ihop hjältar till höger och vänster. Men frågan är om inte kommande ”Legends of Tomorrow” kommer bli det galnaste gänget hittills. Det finns inte en enda tråkig sekund i den nya trailern som släpptes igår, du ser den längre ner i artikeln.

Först, vad tusan är ”Legends of Tomorrow”?


Om du följer antingen ”The Flash” eller ”Arrow” som sänds just nu kommer du känna igen dig. Karaktärerna som bildar ”Legends of Tomorrow” är hjältar och skurkar som tidigare förekommit i dessa serier. Detta är nämligen en serie som utspelar sig i samma TV-universum, en spinoff som knyter an till The CW’s andra superhjältar alltså!

Följer du varken ”Arrow” eller ”The Flash” kan det bli svårt att sätta sig in i denna serie direkt. The CW har inte uttalat sig om saken. Jag som följer båda serierna kan konstatera att det nog är att föredra att börja från grunden för att få bästa möjliga upplevelse!

Framtidens legender består av The Atom, White Canary, Heat Wave, Captain Cold, Firestorm, Hawkman, Hawkgirl.  En udda samling hjältar och skurkar som du kan se i den nysläppta postern nedan och i trailern!


 

Handlingen då?


Det är här saker och ting blir härligt crazy. Gänget sammanförs av tidsresenären Rip Hunter och måste sida vid sida resa genom tiden för att besegra Vandal Savage - en odödlig krigare som tillsammans med sin armé hotar inte bara vår planet utan all existens. Inga konstigheter eller hur? 

Här är senaste trailern till ”Legends of Tomorrow”:Senaste avsnittet av av ”The Flash” var en introduktion till ”Legends of Tomorrow”. I en crossover med ”Arrow” gjorde skurken Vandal Savage entré i DC:s universum. Vill man ha koll på läget innan man hoppar in i ”Legends of Tomorrow” är detta dubbelavsnitt att rekommendera. 

”Legends of Tomorrow” verkar gå i samma fotspår som ”Arrow” och ”The Flash”. Förhoppningsvis kommer den  omfamna sina lite löjliga premisser på samma sätt och inte hålla tillbaka. Serien har premiär 21 januari på The CW i USA. Mycket humor och action att vänta!

Här kan du även se en längre trailer som släpptes förra veckan:


Vad tror du om DC:s "Legends of Tomorrow”, succé eller flopp? Diskutera i kommentarsfältet!
| 5 december 2015 17:00 |