Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 juli 2019 | 22:40

David Ayer skapar nya antologiserien "Major Crimes"

Varje ny säsong av "Major Crimes" kommer att följa ett nytt historiskt brott, som har skett i eller omkring Los Angeles.
Man får väl gissa att någon har sneglat på HBO:s "True Detective" och Amazon Primes "Bosch" och tänkt att "det där borde vi göra, fast med riktiga brott" - ja, förutom Ryan Murphy och hans "American Crime Story" då.
 
När det kommer till "Major Crimes" är det, enligt Deadline, tanken att vi kommer att få följa de mest spännande stölderna, rånen och brotten i Los Angeles långa historia, där varje säsong kommer att zooma in på ett specifikt fall. Vi ska dessutom få en ordentlig inblick i både brottslingarnas och polisdetektivernas liv.
 
Den första säsongen kommer att skrivas av Chris Collins ("The Wire", "The Sopranos"), som även kommer att vara säsongens showrunner, medan Christian Gudegast ("Den of Thieves") kommer att regissera ett flertal av säsongens avsnitt. David Ayer ("Suicide Squad", "Bright") är klar som exekutiv producent, men det är tänkt att även han ska regissera flera av den första säsongens avsnitt.
 
I nuläget är det fortfarande oklart vilket "fall" den första säsongen kommer att handla om. Serien verkar inte heller ha landat hos någon specifik distributör ännu, men med tanke på namnen som redan är involverade i projektet så lär det inte dröja länge innan vi får veta mer.
 

Läs också: "True Detective" är tillbaka med ett nytt spännande fall

 
Är du sugen på att få se vad "Major Crimes" kan hitta på med sin första säsong? Kommentera gärna nedan!
| 8 juli 2019 22:40 |