Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 december 2018 | 07:00

"Daredevil", "Iron Fist" och "Luke Cage" kan fortsätta hos Disney+

De av Netflix nyligen nedlagda Marvelserierna "Daredevil", "Iron Fist" och "Luke Cage" kanske kan återuppstå hos Disney+ trots allt.
Kevin Mayer har fått ansvaret för de Disneyägda streamingtjänsterna Disney+, ESPN+ och (delvis Disneyägda) Hulu. Under en intervju med THR, som publicerades under kvällen igår, uttalade han sig (väldigt) kortfattat om vad Marvelfansen har undrat sedan Netflix plötsligt började lägga ned sina Marvelserier.
 
Kommer vi att få se några fortsättningar av de nedlagda serierna hos Disney+? Det har fram tills nu faktiskt sett ganska mörkt ut på den fronten. Särskilt med tanke på att serierna inte direkt är barnvänliga, vilket är tanken att Disney+ ska bli, men också på grund av att Netflix fortfarande sitter på rättigheterna till serierna fram till år 2021.
 
 
Mayers direkta svar på frågan om serierna kan komma att få fortsättningar hos Disney+ var att "det är serier av väldigt hög kvalitet. Vi har inte diskuterat det än, men jag kan säga att det är en möjlighet".
 
Det är visserligen inte ett särskilt uttömmande svar, men med tanke på att även "The Punisher" (som är tillbaka med sin andra säsong i januari) och "Jessica Jones" nu förväntas läggas ned efter sina kommande säsonger. Är det trots allt en strimma av hopp som nu har tänts, för de många fans som hoppats få följa sina Marvelhjältar i fler säsonger. 
 
Kommer du att fortsätta följa Marvelserierna om de får fortsättningar på Disney+ framöver? Kommentera gärna nedan!
| 19 december 2018 07:00 |