Film

Skribent

Josefine Krischausky

19 mars 2021 | 23:00

Daniel Radcliffe spelar skurk i actionkomedin "Lost City of D"

Namn som Sandra Bullock och Channing Tatum är sedan tidigare ombord på det romantiska äventyret.
Daniel Radcliffe är det senaste tillskottet på rollistan för Paramounts romantiska actionkomedi "Lost City of D", rapporterar Deadline. I övriga centrala roller ser vi Sandra Bullock och Channing Tatum.
 
Handlingen följer en romanförfattare, spelad av Bullock, som är fast på en eländig bokturné tillsammans med sin omslagsmodell (Tatum). Saker blir dock betydligt värre när ett kidnappningsförsök tvingar ut dem på ett omtumlande, romantiskt djungeläventyr, där Radcliffe kommer att spela skurken i sammanhanget. 
 
"Lost City of D" regisseras av bröderna Aaron och Adam Nee ("Band of Robbers"), som för tillfället håller på att utveckla ett manus tillsammans med Dana Fox. Andra skådespelare som nyligen har klivit ombord på projektet är Patti Harrison och Da’Vine Joy Randolph, men vilka exakta roller de spelar har inte bekräftats.
 
Radcliffe är just nu aktuell med en central roll i tv-serien "Miracle Workers", som nyligen blev förnyad för en tredje säsong. På filmfronten spelade han senast i actionkomedin "Guns Akimbo" och thrillern "Escape from Pretoria".
| 19 mars 2021 23:00 |