Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 juli 2023 | 09:30

Daniel Radcliffes besked - kommer inte tillbaka i nya Harry Potter-serien

"De behöver inte mig för att överlämna facklan personligen", säger skådisen bakom den ikoniske trollkarlen.
Harry Potter-böckerna ska filmas på nytt, och den här gången som en tv-serie från HBO. Men vänta dig inte att återse några gamla ansikten från den här populära franchisen.
 
Skådespelaren Daniel Radcliffe, som spelade den unge trollkarlen genom åtta filmer, önskar alla lycka till - men han tror inte att fansen ska se fram emot något gästspel från honom. Radcliffe är färdig med Hogwarts, enligt ett citat till ComicBook.com:
 
- Jag har förstått att de försöker börja om från början. Och jag är säker att vem som nu gör serien vill sätta sin egen prägel på den, och helst inte tänka på hur man ska gå in en cameo med gamle Harry någonstans. Så jag kommer inte att jaga efter det.
 
- Jag önskar dem såklart all lycka till. Det känns spännande att facklan går vidare men de behöver inte mig för att överlämna den personligen, tillägger Radcliffe.
 
Daniel Radcliffe är hellre tv-aktuell i "Miracle Workers".
 
De första rapporterna om en Harry Potter-serie kom redan i början av 2021. Warner Bros planer är att filmatisera J.K. Rowlings sju böcker på nytt, och tv-formatet låter fans utforska mer detaljer som inte kom med i filmerna. En ny generation skådespelare får axla rollerna, och hantera trollstavarna, i den storslagna serien som är tänkt att pågå i tio år.
| 4 juli 2023 09:30 |