Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 oktober 2023 | 12:00

Daniel Radcliffe förnekar ryktet: ”Ska inte spela Wolverine”

Tro det eller ej, men han blev supertränad ”helt utan anledning”.
Harry Potter-skådisen Daniel Radcliffe imponerade på många med sin superkropp nyligen. En scen i tv-serien ”Miracle Workers” visar hur han sliter av sig kläderna med djurisk inlevelse.
 
Där och då insåg många Marvel-fans att Radcliffe vore perfekt för rollen som Wolverine, och det blev på något vis till ett envist casting-rykte. Själv förnekar han att han skulle spela någon form av mutant i X-Mens universum. För säkerhets skull - med hjälp av en lögndetektor.
 
 
Frågan kom upp som en del av en rolig intervju med Vanity Fair, med skådisarna Jonathan Groff och Lindsay Mendez. De tre är aktuella i musikalen ”Merrily We Roll Along” på Broadway.
 
- Jag blev muskulös eftersom jag är besatt... Mina föräldrar är galna träningsmänniskor, och det har gått i arv. Men nej, ingen Wolverine, svarar Radcliffe.
 
- Men jag är smickrad, tillägger han.
 
 
Nästa år får vi får vi återse original-Wolverine, Hugh Jackman, för kanske sista gången i "Deadpool 3". Om filmen nu blir klar i tid md tanke på strejken... Kort därefter börjar Marvel spåna på ersättare när superhjältarna i "X-Men" får en reboot i MCU.
| 18 oktober 2023 12:00 |