Film

Skribent

Andreas Samuelson

10 januari 2011 | 13:04

Damon gör egen "Bourne"?

Nyheten om att Universal gör en uppföljare till "Bourne"-filmerna utan honom gjorde Matt Damon något upprörd.

Efter att stjärnan, som spelade agenten Jason Bourne i tre framgångsrika filmer, vägrade att återvända i en fjärde filmen annonserade filmbolaget Universal att de skulle göra en film utan Damon. Något som inte uppskattades av honom själv.

- Jag läste online att de ska göra en annan Jason Bourne-film med Tony Gilroy som regisserar som jag inte är med i. Ingen har berättat för mig, bokstavligt talat så ringde ingen mig. Folk tror att jag har insideinformation men du kan ana var någonstans jag finns på betydelseskalan, har Damon berättat för tidningen Empire.

Damon, som uppenbarligen ändrat sig om en comeback som Bourne, är tydligen förbannad för att han inte blivit informerad om planerna och funderar nu på att ta saken i egna händer, rapporterar Worst Previews. Damon kan tänka sig göra Bourne igen i regi av "Bourne"-regissören Paul Greengrass.

- Jag gör det gärna igen med Paul, säger Damon. Universal äger faktiskt inte rättigheterna - så tekniskt sett så kan jag gå till Warner Bros... och Universal kan läsa om det online.

| 10 januari 2011 13:04 |