ERBJUDANDE

Skribent

MovieZine

19 november 2021 | 17:00

Dagens deal: Spara 4800 kr på LG:s Soundbar

Black Week-rean är redan igång! MediaMarkt lockar med heta erbjudanden på hemmateknik, högtalare, laptops med mera.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar. Produkterna är inte testade av MovieZine.

Black Friday - den stora shoppingdagen som infaller i slutet av november - har blivit till Black Week, och en del butiker har redan nu smygstartat sina kampanjer.

Tyska teknikjätten MediaMarkt är redan i full gång med sin Black Week, med flera heta erbjudanden på hemmateknik och prylar vi alla behöver. På deras sajt hittar du allt från laptops till dammsugare och tvättmaskiner till nedsatt pris.

Ett av de mest prisvärda fynden? LG Soundbar SP8YA - en stilig soundbar med Dolby Atmos och DTS:X som omger dig med ljud för en mer realistisk ljudupplevelse. Dina filmer och din musik får liv tack vare ljud som är klarare och mer uppslukande.

Köp nu och betala endast 3190 kr (ordinarie pris är 7990 kr).
 
 
Designad för att vara det perfekta paketet
De matchande designerna hos LG:s soundbars och LG:s TV:ar är gjorda för att komplettera ditt hem och varandra. Varje designelement har noggrant övervägts så att de blir en del av din inredning och ger ditt rum stil.

Bekväm styrning med en och samma LG TV-fjärrkontroll
Få ut det mesta av funktioner som har utvecklats för bästa kompatibilitet. Du kan styra soundbarens effekt, volym och även ljudlägen med bara en LG TV-fjärrkontroll – det är bekvämlighet på högsta nivå.

Verkligt inlevelsefullt 3.1.2-kanalsljud
3.1.2-kanalsljud, 440 W effekt och en subwoofer – LG Soundbar SP8YA är det kompletta paketet med ett kraftfullt och inlevelsefullt ljud för att få en uppgraderad surroundljudupplevelse.
 

Kolla in alla Black Week-erbjudanden hos MediaMarkt

| 19 november 2021 17:00 |