Spel

Skribent

Annons

30 oktober 2022 | 09:00

Dagens deal: Prisvärda bildskärmar för hårdvarufanatikern

Lagerrensning hos Webhallen. Nu har du chansen att unna dig en passande lyxmonitor till riktigt bra pris.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
Våra vänner på Webhallen har just nu stor lagerrensning där de rear ut datorskärmar från välkända varumärken som Acer och MSI. Perfekt tillfälle för dig som använder din dator till gaming, filmtittande samt bildredigering och är i behov av en ny skärm.
 
Vi har valt ut några bildskärmar ur deras sortiment som vi tycker att du ska spana in lite extra.
 
 

Acer Nitro XV282KKV

 
Gillar du gaming och bildredigering så kan denna skärm från Acer mycket väl komma att bli din nya trotjänare.
 
Med 4K-upplösning och stöd av HDMI 2.1-port kommer denna skärm leverera strålande gamingupplevelser oavsett om du tänker använda den till din pc eller konsol. HDMI 2.1 har nämligen blivit ett måste sedan Ps5 och Xbox Series X kom intågande på marknaden då porten ser till att du kan spela i 4K med 120 FPS.
 
Du får även gott om inkopplingsmöjligheter då skärmen har dubbla HDMI-portar. Nu kan den bli din för 5990 kr – en prissänkning på hela 3000 spänn.
 
 
 

MSI Optix G27C6 Curved

 
Denna fräna, böjda 27-tummare till skärm är ett lysande alternativ för dig som är ute efter kvalité men samtidigt inte vill tömma bankkontot. Med en uppdateringshastighet på 165Hz (med stöd av VRR) så passar den bra till gaming. Har du dessutom ett AMD-grafikkort och är trött på hackigt spelande? Vad bra, för denna skärm stödjer tekniken AMD-FreeSync så uppdateringsfrekvensen synkroniseras med datorn. Perfekt!
 
 
 

Acer Predator XB323QKNV

 
Fyndvara för tekniktoken tillika gamern! Denna schyssta 31-tumsskärm är ett exceptionellt komplement till ditt skrytbygge till dator. 4K UHD med en uppdateringshastighet mellan 144 och 280Hz och en svarstid på 1ms gör denna skärm till ett absolut måste i din gamingvrå. Med två HDMI 2.1-portar passar den även till senaste generationens konsoler. Nu är det hög tid att skicka din gamla monitor till skrubben.
 
 

Kolla in fler prissänkta skärmar och andra produkter hos Webhallens lagerrensning.

| 30 oktober 2022 09:00 |