Spel

Skribent

MovieZine

25 november 2021 | 11:00

Dagens deal: Nintendo Switch och "Mario Kart 8 Deluxe" för pangpris

Har du inte redan en Nintendo Switch har Webhallen ett förmånligt erbjudande på konsolen tillsammans med det prisbelönta "Mario Kart 8 Deluxe".
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden hos våra samarrbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Är du ute i god tid och letar redan hårda julklappar att lägga under granen till barnen, din mamma, en kompis eller helt enkelt till dig själv ska du titta hit. 
 
Webhallen har nämligen kampanjpris på en Nintendo Switch-konsol med spelet "Mario Kart 8 Deluxe" för 2999 kr (ordinarie pris, 3839 kr) nu under Black Week. 
 
Nintendo Switch är en av världens bäst säljande konsoler och har den unika förmågan att du kan spela både på teven och snabbt koppla loss den för att smidigt använda som en bärbar maskin. Är du mitt inne i en spännande spelsekvens och måste iväg till bussen, är det helt enkelt bara att lyfta upp maskinen och fortsätta äventyret. 
 
Med ett gediget spelbibliotek med titlar som "The Legend of Zelda: Breath of the Wild", "Super Mario Odyssey", "Super Smash Bros. Ultimate", "Mario Kart 8 Deluxe" och mängder av spännande indiespel finns det många härliga speltimmar både för den ensamma spelaren och kompisgänget att hämta. 
 

Se alla spel och konsoler på Webhallens Black Week-rea

 
"Mario Kart 8 Deluxe" är det ultimata racing- och partyspelet för flera spelare där det gäller att komma först och kasta sköldpaddsskal och andra föremål kända från Svampriket med karaktärer som Donkey Kong, Link från Zelda-serien och så klart Super Mario. 
  
| 25 november 2021 11:00 |