Spel

Skribent

MovieZine

24 november 2021 | 12:00

Dagens deal: Fynda "Deathloop" - ett av årets bästa spel är på rea

Under Black Friday-rean kan du köpa det actionpackade och smarta spelet "Deathloop" till Playstation 5 för endast 299 kr hos MediaMarkt.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
Ett av årets bästa spel är på rea! Nu under Black Friday-rean kan du passa på att köpa "Deathloop" till PS5 för 299 kr på MediaMarkt.
 
Tidigare i höstas släpptes Playstation 5-spelet "Deathloop", som MovieZine gav betyget 4 av 5 med orden "en rekommendation till alla som gillar tajta förstapersonsskjutare, en snyggt levererad science fiction-berättelse och den 70-talsdoftande estetiken". 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I spelet vaknar du upp på ön Blackreef, som ett gäng vetenskapsmän och entreprenörer har lyckats försätta i en loop som börjar om efter ett dygn. Du spelar som Colt, som inte har något minne om vem han är förutom att han lär lista ut hur han ska döda de åtta visionärerna som ligger bakom loopen under ett dygn. 
  
Här gäller det att välja mellan fyra olika delar av ön vid fyra olika tidpunkter på dygnet: morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll där det du gör vid en tidpunkt påverkar den nästkommande. Det hela är som ett ända stort pussel för dig att lösa, samtidigt som det är rejält actionpackat. 
 

▸ Beställ "Deathloop" för 299 kr här

  
| 24 november 2021 12:00 |