SPONSRAT

Skribent

Annons

19 maj 2021 | 16:45

Dagens deal: Kampanjpris på Valentino – den ultimata gaming-stolen med RGB-bling!

Oavsett om du vill blinka som en julgran medan du streamar eller bara är ute efter en skön och ergonomisk gaming-stol så är störtsköna Valentino något för dig!
 
Valentino är Don Ones första gaming-stol med inbyggda LED-lampor, vilket innebär att du kan sätta din personliga prägel och utseende på dig själv medan du spelar. Med en tillhörande fjärrkontroll kan du justera färger och ljuseffekter för att matcha din personliga stil eller humör just för stunden.
 
Eftersom det är en gaming-stol är Valentino självklart unikt anpassad för långa och intensiva spelsessioner! Tack vare medföljande kuddar för nacke och rygg kan du justera stödet så att det passar just dig och ger dig en så optimal ergonomisk upplevelse som bara är möjligt.
 
 
Armstödet är 4D vilket innebär att det fritt går att justera åt alla håll och kanter oavsett om det är framåt, bakåt, upp eller ner. Stolen har också en enkel och bekväm klass 4-hiss som är den bästa på marknaden.
 

På CoolShop hittar du just nu Valentino till kampanjpris, endast 1 899 kronor!

 
Så vad väntar du på? Ta tillfället i akt att byta ut din trötta gamla datorstol idag och sätt lite extra bling på tillvaron!
 
| 19 maj 2021 16:45 |