SPONSRAT

Skribent

Annons

22 juni 2021 | 18:00

Dagens deal: Köp 4 nya Beckfilmer för 99 kr

Vi har snokat fram ett brottsligt bra pris på de senaste Beckfilmerna på CDON:s stora sommarrea.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar. Vi reserverar oss för slutsålda varor och prisändringar.

Nu är CDON:s stora sommarrea i full gång, och i reabacken hittar vi bland annat en "Beck"-box till ett kriminellt bra pris. Boxen består av de fyra senaste filmerna (släppta 2020-21) på dvd och säljs just nu till halva priset: 99 kronor.
 

Beställ Beck-boxen här för 99 kronor...

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Filmerna som ingår:

Beck 39 - Undercover
En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid arbetat undercover med detta nätverk, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras.

Beck 40 - Utom rimligt tvivel
Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil. Josef och Oskar hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån.

Beck 41 - Döden i Samarra
En av kandidaterna till Nobels fredspris, blir brutalt knivmördad i centrala Stockholm. Detta precis efter att han i ett möte lagt fram bevis för olaglig krigsföring inför två representanter från krigstribunalen i Haag. Misstankar om att detta rör sig om ett storpolitiskt mord tar fäste i Beckgruppen.

Beck 42 - Den förlorade sonen
Ett käkben hittas i mitt ute i skogen. När resten av kroppen hittas visar det sig att den alldeles nyligen är flyttad och tillhör en Viktor Eklund, försvunnen sedan fem år. Det visar sig att Martin Beck varit den, som för fem år sedan, hållit i utredningen om försvinnandet, men Alex tycker att den är ovanligt tunn, det fattas viktig information och inte lik Martins vanliga arbete.
 

Kolla in alla filmkampanjer på CDON.se...

| 22 juni 2021 18:00 |