Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

12 augusti 2015 | 15:00

"Dagboken" blir tv-serie

The CW vill göra tonårsdrama av den romantiska succéfilmen.
Ännu en högt skattad film ska göras i det lilla formatet. Den här gången är det "The Notebook", "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" på svenska, som står på tur. 

CW:s högsta höns, Mark Pedowitz avslöjade under en presskonferens på tisdagen att en pilot ska spelas in, rapporterar Zap2it. Detta med bokförlagans författare Nicholas Sparks välsignelse, han kommer fungera som exekutiv producent ifall serien blir av. 

I CW:s version kommer man få följa yngre versioner av kärleksparet Noah och Allie, som i filmen spelades av Ryan Gosling och Rachel McAdams (och som ledde till att de två blev ett par under några år efter att initialt hatat varandra). I alla fall som det verkar nu.

- Serien kommer utspela sig precis efter andra världskriget. Och jag tror inte att vi kommer få se dem som äldre, vad det blir av dem. Men man vet aldrig, saker kan ändras. Vi är bara i början av den här processen och jag är glad för att Nick Sparks vill göra den hos The CW. Jag ser fram emot det här, sade Pedowitz. 

Zap2it noterar att för att lyckas med satsningen, som enligt The CW ska fokusera på "den romantiska resan mellan de två högt älskade huvudpersonerna", måste kanalen hitta skådespelare som kan sätta eld på tv-skärmarna med sin kemi och passion. 

Trailer för filmen från 2004:


Vilka skulle du vilja se som Noah och Allie i en tv-serie? Eller är det helgerån att ens tänka tanken på några andra än Gosling och McAdams?
| 12 augusti 2015 15:00 |