Spel

Skribent

Robin Cocks

11 juni 2019 | 07:50

Då kommer du kunna spela "Marvel's Avengers"!

Square Enix visar "Marvel's Avengers" och ger oss ett releasedatum: 15 maj 2020.
Square Enix har med en bombastisk trailer avtäckt sitt superhjältespel "Marvel's Avengers" som utvecklas av Tomb Raider-studion Crystal Dynamics.

"Avengers" är ett actionäventyr för upp till fyra spelare och du kommer kunna spela som Captain America, Thor, Hulken, Black Widow eller Iron Man. Dessutom kommer fler karaktärer läggas till i spelet efter releasen och dessa kommer vara helt gratis att ladda ner.

Skådespelarna från "Avenger"s-filmerna kommer inte reprisera sina roller utan istället får vi nöja oss med bland andra Troy Baker och Nolan North som gör rösterna till Hulken och Iron Man respektive.
 
 
Trots att vi inte fick se något direkt gameplay från spelet känns det som att "Avengers" kommer bjuda på något utöver det vanliga då det är ett enormt projekt som inkluderar många olika utvecklare. "Marvel's Avengers" släpps den 15 maj 2020 till PC, Xbox One, Playstation 4 och Stadia.

Ser du fram emot att spela "Marvel's Avengers"? Vem är din favorit i Avengers-gänget? Gillar du filmerna lika mycket som vi?
| 11 juni 2019 07:50 |