Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

8 juni 2015 | 10:00

D'oh - Bart Simpson kommer dö i höst!

Och ni kan aldrig gissa vem som förorsakar hans död! Spoilers!
Eller jo, det kan ni visst det. För det är hans ärkefiende Sideshow Bob. 

Efter 25 år kommer Sideshow Bob äntligen få högsta önskan uppfylld: att ta livet av Bart Simpson. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Men oroa er inte, Bart förblir inte död. Det är i "The Simpsons" årliga Halloween-avsnitt "Treehouse of Horror" som dådet sker - och det som händer där går, som ni vet, utanför de ordinarie historierna. Så redan avsnittet därpå är Bart tillbaka, precis som vanligt. 

Det var under en diskussionspanel på tv-festivalen ATX i Austin, Texas, som de gruvliga planerna avslöjades av seriens exekutive producent Al Jean, rapporterar Entertainment WeeklyJean berättade att han alltid avskytt "frustrationskomedi"  och att han alltid velat se Gråben få tag i Hjulben i den klassiska tecknade serien:

- Så Bob kommer slutligen, på något sätt, faktiskt lyckas mörda Bart - och sedan kommer han inte veta vad han ska ta sig till med sig själv efter att hans livsuppgift blivit genomförd.

Sideshow Bob introducerades i "The Simpsons" 1990 och hans jakt på Bart började 1993 i avsnittet "Cape Feare". Rösten bakom Bob tillhör "Frasier"-stjärnan Kelsey Grammer. 

En sak till uppdagades på tv-festivalen. Homers älskade Spider-Pig (från "The Simpsons"-filmen) kommer dyka upp i nästa säsong! 


Vad säger ni om dessa nyheter?
| 8 juni 2015 10:00 |