Film

Skribent

Andreas Samuelson

13 september 2022 | 20:00

Crossover mellan ”Deadpool” och ”Stranger Things” möjlig, säger regissör

”Deadpool 3”-regissören Shawn Levy avslöjar att det finns tankar om ett möte mellan superhjälten och den populära Netflix-serien.
Den tredje installationen i filmserien om Ryan Reynolds komiska antihjälte blir den första som är en officiell del av Marvels filmuniversum. Många har frågat sig hur detta ska påverka den kommande filmen som regisseras av Shawn Levy (”Natt på museet”-filmerna).
 
Nu avslöjar Levy, som även regisserat flera avsnitt av bröderna Duffers ”Stranger Things”, i en intervju med Variety att det en crossover mellan de två titlarna kan vara möjlig i framtiden, skriver Screen Rant.
 
- Roligt nog så har Ryan och jag försökt klura ut hur i världen vi skulle kunna göra en crossover mellan ”Deadpool” och ”Stranger Things”. Vi har inte kommit på hur ännu, men det ligger på bordet.
 
Om detta innebär att Deadpool ansluter sig till barnen i Hawkins eller att någon av dessa dyker upp i en ”Deadpool”-film återstår att se. Men med tanke på bägges kombination av övernaturligheter, fantasi och humor känns det inte som en helt galen idé. Det är fortfarande oklart när både ”Deadpool 3” och den femte, sista säsongen av ”Stranger Things” släpps men vi får nog vänta till åtminstone 2023.
| 13 september 2022 20:00 |