Film

Skribent

Viktor Eriksson

29 mars 2024 | 18:30

Courteney Cox på gång till “Scream 7”

Det blev nyligen även klart att Neve Campbell återvänder till skräckfilmserien.
Enligt källor till Variety så ska Courteney Cox föra samtal om att medverka i den sjunde “Scream-filmen och upprepa sin roll som Gale Weathers. Courteney Cox är en av få skådespelare som hittills varit med i samtliga “Scream”-filmer.
 
Annars har det varit minst sagt svängigt i rollistan inför den sjunde filmen. Hela projektet gick nära på i bitar förra året när filmstudion Spyglass sade upp huvudrollen Melissa Barrera, på grund av inlägg hon postade på sociala medier om kriget mellan Israel och Hamas. Strax därefter lämnade även stjärnskottet Jenna Ortega filmen på grund av att hon inte kunde få sitt schema att funka med inspelningarna.
 
För två veckor sedan blev det sedan klart att Neve Campbell kommer att återvända till rollen som Sidney Prescott. Neve Campbell har medverkat i alla “Scream”-filmer utom “Scream VI” som hon valde att hoppa av efter att hon och filmstudion inte kunde komma överens i löneförhandlingarna.
 
Den sjunde filmen kommer att bli den första att regisseras av “Scream”-skaparen Kevin Williamson. Han har tidigare skrivit “Scream”, “Scream 2” och “Scream 4”. Han kommer inte att skriva manuset för den sjunde filmen.
| 29 mars 2024 18:30 |