Comic-Con 2020

Skribent

Alexander Kardelo

23 juli 2020 | 22:00

Comic-Con 2020: Simon Pegg och Nick Frost jagar spöken i ”Truth Seekers”-teasern

En övernaturlig komediserie landar på Amazon Prime Video inom kort.
Nick Frost och Simon Pegg har tidigare bjudit oss på finfina och genreöverskridande komedier som ”Shaun of the Dead”, ”Hot Fuzz” och ”The World’s End”. Nu återförenas de i "Truth Seekers", en skräckkomedi på Amazon Prime, där de bildar ”ett team av paranormala undersökare som avtäcker en dödlig konspiration”, och idag släpptes den första teasern.
 
 
Under den pågående, digitala versionen av Comic-Con 2020 berättade bland annat seriens manusförfattare Nat Saunders och James Serafinowicz om hur kultserien "Arkiv X" påverkat dem.

- Vi började prata om idén för länge sen. Vi har alltid varit intresserade av spöken, ufos och paranormala saker, och delat spännande artiklar med varann. Vi tänkte, hur kan vi omvandla detta intresse till en tv-serie?, säger Serafinowicz.

- Den har en vibb av "Arkiv X" och gamla spökböcker som skrämde livet ur oss som barn. Som Simon Pegg säger, vi ville ta skräcken på allvar och göra komedin riktigt rolig. Skräcken ska inte vara en parodi, kanske en homage, men vi tar det seriöst, berättar Saunders.
 
Se hela Comic-Con-panelen nedan:
 
 
”Truth Seekers” kommer snart till Amazon Prime Video.
| 23 juli 2020 22:00 |