Film

Skribent

Alexander Dunerfors

17 februari 2015 | 17:15

Colin Firth kan återvända i "Kingsman"-uppföljare

Matthew Vaughn delar med sig av idéer för nästa del. Spoilervarning!
Bioaktuella spionfilmen "Kingsman: The Secret Service" har redan lyckats snärja de flesta kritiker och hitta sin biopublik. Efter några veckor på europeiska biografer gick actionspektaklet upp i USA i helgen, med fina intäkter som följd. Chanserna till en uppföljare är goda, vi håller tummarna, men vad exakt skulle den handla om?

Varning för spoilers om du ännu inte sett filmen! 

Med tanke på vad som hände Colin Firths karaktär är det kanske ingen som förväntar sig att se honom återvända i uppföljaren. Men lita på Natthew Vaughn, han har en plan. 

- Många är upprörda av tanken att Colin inte skulle vara med i nästa film. Jag har några idéer. Om tillräckligt många amerikaner köper biobiljetter så har jag en känsla att vi hittar ett sätt för honom att komma tillbaka, säger regissören till USA Today.

Men, "Kingsman: The Secret Service" är i första hand en film om den unge skyddslingen Eggsy (spelad av Taron Egerton). I en tidigare intervju med Moviefone sade Vaughn att vi kommer få se mycket mer av honom:

- Det är Eggsy som är den moderna gentlemannaspionen. Inte Harry Hart, han är en gammal klyscha. Eggsy kommer att välja en helt ny väg. 

"Kingsman 2" har ännu inte fått gränt ljus, men det bådar gott att Matthew Vaughn redan har stora ambitioner:

- Mark Strong kommer att tas med på en otrolig resa, och vi leker med tanken på att introducera den amerikanska Kingsman-sektionen.

Vad vill du se i en "Kingsman"-uppföljare? Kommentera nedan.
| 17 februari 2015 17:15 |