Film

Skribent

Anders Eklöf

24 maj 2022 | 09:40

Christian Bale som skurk i trailern för "Thor: Love and Thunder"

Svensk biopremiär 6 juli.
Marvelfans har mer eller mindre något nytt att se fram emot varje månad nuförtiden, då ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness” hade biopremiär i början av maj (3 av 5 av MovieZine) och "Ms. Marvel" dyker upp på Disney+ den 8 juni.
 
Nästa stora grej är dock den fjärde filmen för Chris Hemsworths nordiska hjälte, ”Thor: Love and Thunder”, som har svensk biopremiär den 6 juli.
 
Nu har en ny längre trailer dykt upp, som visar mer av Natalie Portman, Star-Lord och en hel del annat som får mig att gå igång extra mycket inför nästa Marvel-film av Taika Waititi.
 
 
Den stora nyheten är helt klart att vi får se skurken Gorr the God Butcher, som spelas av ingen mindre än Christian Bale ("The Dark Knight"). 
 
Han dök upp i serietidningarna 2013 och är en varelse från en karg planet som tampas med jordbävningar, vattenbrist och farliga rovdjur. När han får reda på att gudar existerar i universum och att ingen hjälpte hans folk, svär han att döda dem alla. Till sin hjälp har han svärdet All-Black, som han stal från symbioternas gud Knull.
 
"Thor: Love and Thunder" har alltså biopremiär den 6 juli och regisseras av Taika Waititi, som ligger bakom "Thor: Ragnarök" och andra filmer som "Jojo Rabbit" och "What We Do in the Shadows".
 
Vad tyckte du om trailern? Vilket Marvel-projekt ser du fram emot mest just nu?
| 24 maj 2022 09:40 |