Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 maj 2022 | 22:30

Trailer: Chris Pratt är en förvirrad Navy SEAL i "The Terminal List"

Hela den första säsongen av Prime Videos nya actionserie "The Terminal List" släpps den 1 juli.
Chris Pratt har hunnit med en del sedan tiden som Andy Dwyer i "Parks and Recreation". I juni släpps den givna blockbustern "Jurassic World: Dominion" och i juli dyker han upp som Peter Quill i "Thor: Love and Thunder", men vi har alltså även åtta timmar av Prime Videos "The Terminal List" att se fram emot under sommaren.
 
"The Terminal List" är baserad på boken med samma namn av Jack Carr - och följer ett gäng Navy SEALs som hamnat i ett bakhåll under ett hemligt högriskuppdrag, där James Reece (Pratt) återvänder hem till USA som den ende överlevaren. Han återvänder däremot hem med minnen av händelsen som inte riktigt verkar gå ihop och... och det verkar ju inte direkt vara ett tecken på att allt har gått riktigt rätt till. 
 
 
Utöver Pratt dyker även skådespelarna Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo och Patrick Schwarzenegger, med flera upp framför kameran i serien. Antoine Fuqua finns med som producent och har regisserat minst ett av seriens totalt åtta avsnitt. 
 

Läs också: "Toppen" blir Prime Videos första svenska originalserie

 
Kommer du att ge "The Terminal List" en chans under sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 19 maj 2022 22:30 |