Film

Skribent

MovieZine

6 juni 2023 | 17:45

Chris Hemsworth dissar senaste "Thor"-filmen: "Blev för fånig"

"En bunt åttaåringar sågade min film... Jag både skäms och skrattar", berättar skådisen.
"Thor: Love and Thunder" blev en hyfsad biosuccé förra sommaren med 760 miljoner dollar i kassan. Men filmens stjärna Chris Hemsworth har hört kritikerna och tycker att filmen hade mått bra av mer allvar.
 
- Jag tror vi hade för kul med filmen. Det blev helt enkelt för fånig. Det är alltid svårt att vara mitt inne i något och behålla ett verkligt perspektiv... Jag älskar hela processen, det är alltid en åktur. Men man vet inte hur det kommer tas emot av folk, säger Hemsworth till GQ.
 
De mest kritiska fansen? Det är tydligen Hemsworths son och hans vänner:
 
- En bunt åttaåringar sågade min film. "Vi tyckte det var för mycket humor, actionscenerna var coola men effekterna var inte lika bra." Jag både skäms och skrattar, kommenterar skådisen.
 
Nu är det högst oklart om det blir en femte "Thor"-film för Chris Hemsworth. Många av MCU-kamraterna, som Chris Evans, Robert Downey Jr och Scarlett Johansson har gått vidare och lämnat superhjältevärlden bakom sig. Hemsworth har för närvarande inget kontrakt på fler filmer och "vill göra lite annat ett tag" enligt artikeln. Men han är öppen för att komma tillbaka till Marvels värld om rätt möjligheter dyker upp.
 
Närmast ser vii honom i hans andra stora actionfranchise - "Extraction 2" släpps på Netflix redan nästa vecka, 16 juni.
| 6 juni 2023 17:45 |