Film

Skribent

Thomas Linnaeus

20 juni 2022 | 22:35

Chris Evans spelar hellre Johnny Storm än Captain America igen

I en ny intervju berättar den forna Marvel-skådisen att han hellre spelar sin karaktär från "Fantastic Four" igen än Captain America.
Nyligen rapporterade vi om att Chris Evans kände sig kluven inför att återvända som Marvelhjälten Captain America. I en intervju med MTV News pratar stjärnan om sin karriär, att få spela olika superhjältar, och om att spela Johnny Storm igen - alltså den eldiga superhjälten The Human Torch i “Fantastic Four” som han var i filmen från 2005 och dess uppföljare “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”. Om frågan att återvända till rollen säger Chris Evans:

- Gud, skulle det inte vara bra? Skulle det inte vara bra? Nej, ingen har någonsin kommit till mig om det. Jag menar, jag ser inte riktigt likadan ut längre. Det var 15, nästan 20 år sedan. Herregud, jag är gammal. Men jag älskar verkligen den karaktären, men jag tror... gör de inte något med “Fantastic Four” nu?

Sedan frågar intervjuaren om Chris Evans kan tänka sig att återvända som Johnny Storm, vilket skulle vara lättare för honom än att återigen spela Captain America:
 
- Cap är så värdefull för mig. Och du vet, jag vill nästan inte förstöra den vackra upplevelsen. Men Johnny Storm, jag känner att han inte riktigt fick sin dag. Det var innan Marvel verkligen hittade sin fot. Så jag älskade den rollen, och vem vet?
 
I “Doctor Strange: Multiverse of Madness” fick vi se en ny version av Reed Richards - som är en av huvudpersonerna i Fantastic Four-gruppen, och Marvel har dessutom klargjort att en ny version av “Fantastic Four” är på gång. Kanske Chris Evans återvänder till rollen som eldiga Johnny Storm?
 
Vilka skådespelare vill du se i nya “Fantastic Four”?
 
 
| 20 juni 2022 22:35 |