Film

Skribent

Thomas Linnaeus

12 juni 2022 | 10:40

Chris Evans kluven till att återvända som Captain America

Trots att Anthony Mackie har tagit över “Captain America”-skölden hoppas många fans på att återigen se Chris Evans i rollen - vilket inte är helt självklart enligt honom själv i en ny intervju.
Den forna Captain America-skådisen Chris Evans är just nu aktuell med filmen om “Toy Story”-leksaken Buzz Lightyear - "Lightyear". I samband med det har filmsidan Comicbook intervjuat skådisen och nu uttalar han sig om möjligheten att återvända till rollen som Captain America.
 
 
Han får frågan om rollen, och intervjuaren tar upp idén om att få se Captain America återlämna alla Infinity Stones. Något vi fick höra om, men inte se i “Avengers: Endgame”.
 
- Jag vill inte göra någon besviken, men det var en så bra period och jag är så nöjd med det... Det är så värdefullt för mig. Det måste vara perfekt. Det skulle vara läskigt att röra om något som är, återigen så, så kärt för mig, och den rollen betyder så mycket för mig, så att återvända skulle vara en mycket svår uppgift.
 
 
 
Ljuger Chris Evans, eller kommer han att återvända till rollen? Förhoppningsvis får vi svar på det i kommande “Captain America”-film.
| 12 juni 2022 10:40 |