Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 juni 2016 | 08:30

Charlize Therons nya skurk jämförs med Hannibal Lecter

Hoppas att hon inte äter upp någon.
Charlize Theron som skurk i ”Fast & Furious 8” - det kommer bli något alldeles extra. Åtminstone enligt filmens kompositör Brian Tyler, som i en intervju hyllar skådespelerskans unika rollfigur Cipher:

- Hon är som en siren. Det är ingen tvekan om att hon är kaos och ondska, men man dras till det. Man kan liksom se sig själv i den här skurken, vilket gör det bara mer skrämmande och samtidigt mer intressant. Det är de sympatetiska skurkarna som verkligen kryper in under skinnet på en, säger Tyler till Entertainment Weekly.

Just nu vet vi inte så mycket om Therons karaktär, mer än att hon tydligen kan mäta sig med en av filmhistoriens värsta skurkar:

- Det är såklart inte samma sak, men det är lite vad Anthony Hopkins gjorde med Hannibal Lecter, där man gillar honom men samtidigt: ”Vänta, varför gör jag det? Jag borde inte hålla på honom.” Det är något hon gör.

Charlize Theron gör livet surt för Vin Diesel och Dwayne Johnson på bio den 14 april 2017. ”Fast & Furious 8” regisseras av F. Gary Gray (”Straight Outta Compton”) som häromdagen släppte några häftiga bilder och klipp från inspelningen.
| 10 juni 2016 08:30 |