Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

20 mars 2016 | 20:45

Charlie Cox vill se två klassiska skurkar i "Daredevil"

Men en tredje säsong är ännu inte bekräftad.
Den andra säsongen av "Daredevil" har funnits ute på Netflix i några dagar vid det här laget, och vi väntar fortfarande på besked kring om även en tredje säsong blir av om den blinde superhjälten. Skådespelaren bakom masken, Charlie Cox, har dock under en intervju med ScreenRant avslöjat vilka skurkar han hoppas få möta om serien får en fortsättning. 

Varning för spoilers för säsong 2!

Cox sa:

- Om vi får fortsätta göra "Daredevil" så hade jag haft svårt att tänka mig att göra det utan att vi får se Bullseye någonstans. Det hade varit grymt att ha med honom. Vem som skulle spela honom har jag ingen aning om men det är en sådan intressant, rik karaktär och också historien Bullseye och Karen Page har innebär en intressant dynamik. När man läser serietidningarna så etsas allt det in i minnet.


Bullseye i Colin Farrells tappning från 2003.

Han fortsatte också med att prata om en karaktär vi redan fått se:

- Jag hade också gärna personligen gillat om vi, istället för att ha nya karaktärer till varje säsong, hade kunnat utforska mer av Wilson Fisk-storyn. Det hade varit häftigt om Vincent D´Onofrio hade kunnat komma tillbaka för en till säsong. Det finns så mycket av Daredevil-Wilson Fisk-historien kvar att berätta. Och att Wilson Fisk verkligen förvandlades till Kingpin i slutet av första säsongen, jag hade älskat att få se hur det hade påverkat deras dynamik om vi får göra en tredje eller fjärde säsong framöver.

Vilken skurk vill du helst se i "Daredevil"?
| 20 mars 2016 20:45 |