Serie

Skribent

Alexander Kardelo

29 april 2023 | 16:00

Chad Michael Murray är redo för sin comeback med ny tv-roll

"One Tree Hill"-stjärnan kan snart ses i kanadensiska tv-serien "Sullivan's Crossing".
Tonårsidoler kommer och går, och det är inte många som lyckas behålla en karriär efter den där ungdomsserien eller filmen som gör dem kända.
 
Har du någonsin undrat vad Lucas i "One Tree Hill" gör nuförtiden? Inte? Det ska vi ändå berätta nu.
 
Den långe blonde hunken blev välkänd i början av 2000-talet genom den populära tonårssåpan, och spände även skådismusklerna i "Gilmore Girls", rysaren "House of Way" och komedin "Freaky Friday". Sedan dess har han sporadiskt dykt upp när man minst anar det, bland annat i Ryan Cooglers drama "Last Stop Fruitvale Station" och i Marvelserien "Agent Carter". Samt en lååång rad av sötsliskiga julfilmer.
 
Nu verkar Chad Michael Murray, 41 år, redo för en slags comeback med en mer seriös tv-roll. TV Line skriver att den kanadensiska serien "Sullivan's Crossing" har plockats upp för amerikansk premiär på The CW.
 
 
Serien består av tio avsnitt och handlar om Maggie, en välkänd neurokirurg som blir sviken av sin affärspartner. Hon flyttar från Boston till en kuststad där hennes far bor, och möter snygge främlingen Cal. 
 
Murray får sällskap i rollistan av Morgan Cohan ("When Hope Calls") och Scott Patterson ("Gilmore Girls"). Värt att nämna att det hela bygger på en serie böcker av "Virgin River"-författaren Robyn Carr.
 
Premiär för "Sullivan's Crossing"? Någon gång i höst. Vilken svensk streamingtjänst som plockar in serien återstår att se. Netflix har garanterat lite mer plats under kategorin "Tårdrypande romantiska småstadsdraman för singelkvinnor över 40".
| 29 april 2023 16:00 |