Film

Skribent

Alexander Kardelo

21 oktober 2016 | 19:50

Censurerat klipp visar hur våldsam ”Logan” kommer bli

James Mangold lovar fansen den ”aggressiva, klassiska Wolverine” som vi har väntat på riktigt länge.
Vi kan räkna med att ”Logan” kommer bli betydligt råare än de tidigare filmerna om Wolverine. Filmen siktar på R-rating och redan visat upp en avhuggen arm.

Trailern som släpptes igår var ganska nedtonad på den fronten. Det är å andra sidan inget nytt att man censurerar "green band"-trailers så att de ska passa alla målgrupper - inget blod, snusk eller svordomar. I den ocensurerade ”red band”-versionen som kom i samma veva, finns det ett sekundkort nytt klipp som får fans att jubla. 

99d34215c3a3a5a72f9142c196cf2688 3146081 snikt

Äntligen! Vi har väntat på att se något liknande i 17 år. Regissören James Mangold berättar mer om scenen:

- För mig representerar det en slags aggressiv, klassisk Wolverine-action som vi vill ha i filmen - mer av något som fansen har efterfrågat riktigt länge nu. Vi har varit begränsade och inte kunnat ge dem det, men i den här filmen har vi fått möjligheten att bara köra på, säger han till Empire.

Regissören skyller (mellan raderna) på PG13-stämpeln som alla X-Men-filmer fått dras med, för att locka en yngre publik. Den här gången finns det inga gränser för vad Wolverine kan göra.

- Vi försöker verkligen att ge folk den slags fighter som de har föreställt sig. Det finns mycket högoktanig action i filmen. Vi hoppas att det blir något väldigt annorlunda.

Se den ocensurerade trailern här:


"Logan" kommer på bio den 3 mars 2017 och jag är iallafall rejält taggad.
| 21 oktober 2016 19:50 |